Цитата
Вітаю, шановний користувач моєї продукції! Я радий, що Ви обрали мій якісний товар та дякую Вам за довіру.
Мої рішення є нестандартними та простими, які забезпечують працездатність продукту на довгий термін.
Любі відхилення при збірці або внесення у конструкцію власних змін, може зменшити або пошкодити товар!!!
Перед збіркою уважно перечитайте та передивіться відео,
якщо щось не зрозуміло пишіть на вайбер або телефонуйте тел. +380937506150.
Якщо Ви збираєте кораблики на замовлення обов'язково звяжіться зі мною!
Мої рішення є нестандартними та простими, які забезпечують працездатність продукту на довгий термін.
Любі відхилення при збірці або внесення у конструкцію власних змін, може зменшити або пошкодити товар!!!
Перед збіркою уважно перечитайте та передивіться відео,
якщо щось не зрозуміло пишіть на вайбер або телефонуйте тел. +380937506150.
Якщо Ви збираєте кораблики на замовлення обов'язково звяжіться зі мною!
Цитата
Матеріал захищений авторським правом!!!
1. Забороняється розповсюдження даного матеріалу.
2. Забороняється детальна демонстрація механізму та різних рішень на придбаному товарі.
3. При демонстрації придбаного товару на своїх ресурсах, таких як каналах ютуб та інших, вказуйте автора розробника та посилання на сайт даного товару!
( RT BOAT > http://ratne-net.com/index/rt_boat/0-18 > Розробник та автор Раєнко А.А. )
При придбанні даного товару Ви автоматично погодилися з цими правилами в замін Ви отруємете відео уроки по збірці та якісні рішення!!!
Дякую за розуміння! Всім добра та хороших продажів.
З повагою розробник та засновник марки RT BOAT Раєнко Анатолій Анатолійович.
1. Забороняється розповсюдження даного матеріалу.
2. Забороняється детальна демонстрація механізму та різних рішень на придбаному товарі.
3. При демонстрації придбаного товару на своїх ресурсах, таких як каналах ютуб та інших, вказуйте автора розробника та посилання на сайт даного товару!
( RT BOAT > http://ratne-net.com/index/rt_boat/0-18 > Розробник та автор Раєнко А.А. )
При придбанні даного товару Ви автоматично погодилися з цими правилами в замін Ви отруємете відео уроки по збірці та якісні рішення!!!
Дякую за розуміння! Всім добра та хороших продажів.
З повагою розробник та засновник марки RT BOAT Раєнко Анатолій Анатолійович.