Вітаю, шановний користувач моєї продукції! Я радий, що Ви обрали мій якісний товар та дякую Вам за довіру. Мої рішення є нестандартними та простими, які забезпечують працездатність продукту на довгий термін. Любі відхилення при збірці або внесення у конструкцію власних змін, може зменшити або пошкодити товар!!! Перед збіркою уважно перечитайте та передивіться відео, якщо щось не зрозуміло пишіть на вайбер або телефонуйте тел. +380937506150. Якщо Ви збираєте кораблики на замовлення обов'язково звяжіться зі мною!
Цитата
Матеріал захищений авторським правом!!! 1. Забороняється розповсюдження даного матеріалу. 2. Забороняється детальна демонстрація механізму та різних рішень на придбаному товарі. 3. При демонстрації придбаного товару на своїх ресурсах, таких як каналах ютуб та інших, вказуйте автора розробника та посилання на сайт даного товару! ( RT BOAT > http://ratne-net.com/index/rt_boat/0-18 > Розробник та автор Раєнко А.А. ) При придбанні даного товару Ви автоматично погодилися з цими правилами в замін Ви отруємете відео уроки по збірці та якісні рішення!!! Дякую за розуміння! Всім добра та хороших продажів. З повагою розробник та засновник марки RT BOAT Раєнко Анатолій Анатолійович.
3. Світлодіоди: 2шт 1w жовтого кольору під лінзу, 4шт 8мм ( 2шт білі, 2шт червоні ), 1-2шт 5мм різного кольру на бокові габарити.
4. Вимикач фіксовани з підсвіткою 1шт. Діаметер максимум 19мм, з протележної сторони ставемо іншого кольору світлодіод 5мм.
5. Світч. Якщо Ви збираєте кораблик без автопілоту щоб вмикати світло через пульт вам потрібно придбати світч, у автопілота є модуль освітлення!
6. Клей та клеєвий пістолет. Я використовував дихлоретан у якому розчинив пластмасу.
7. Барашки на бункер М5 - 3шт.
8. Гайка упорна М5 - 3шт. Підсилюйте місця гайок тому що при використанні центрефуги буде навантаження на них, робіть більше укріплення чим на відео показано!
9. Розєм для зарядки 1-2шт. Основний акумолятор + акумолятор ехолоту. Перед збиранням дивимося відео урок 3!